Városi ÖTE, Battonya

Önkéntesség a biztonságért
Múltidéző
Taglista
Felhívás
Elérhetőségek
Fotok
szavazás
Alapszabály
Közhasznú jelentés

HÍREK
ÖTE hírek


Egyesületünk életében igen megszaporodtak az események az elmúlt 4 hónapban. Több halálos kimenetelű baleset történt a meg növekedett forgalom következtében. Néhány esetben jelentős anyagi kárral végződő lakástűz történt. Előfordultak kisebb avar tüzek. Valamint néhány esetben megküzdöttünk a méhekkel is akik kéményekbe, fára, földbe költöztek veszélyeztetve az állampolgárokat.

Májusban részt vettünk a Battonyai Mol Rt. Telephelyén rendezett tűzoltó gyakorlaton a Mezőkovácsházi Hivatásos Önkormányzati Tűzoltósággal együttműködve.

Szoros barátság alakult ki köztünk és a Pécskai Önkéntes Tűzoltósággal. Meghívtak minket Pécskára ahol egy közös ebéd keretében megismerkedtünk és megbeszéltük a közeljövőben egy közös szakmai gyakorlatra kerítünk sort.

Technikai téren is jelentős tendenciai fejlődés mutatkozott. A kor követelményének megfelelő bevetési ruhákat, sisakokat+ lámpákat, légzőkészülékeket, védőkesztyűket sikerült vásárolni. Minden tagnak sikerült vásárolnunk korszerű gyakorló ruhákat.

Mi továbbra is arra törekedünk, hogy lehetőségeinkhez mérten mindent megtegyünk a lakosság védelmének érdekében. Aki hozzánk fordult segítségért elutasítást még nem kapott.
Mi mindenkor és mindenki felé nyitottak vagyunk!
24 órás ügyeletet adunk éjjel-nappal elérhetőek vagyunk!
Elérhetőségeink : 06-68-456-182
06-70-333-6472
batote@freemail.huTisztelettel : Battonyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület!


Tisztelt Adózó!

A Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület ismét szeretne igényt tartani a személyi jövedelem adója 1%-ra.
E támogatást az Egyesületünk a Battonya város tűzvédelmi biztonságára és a lakosság védelmére szeretné fordítani!
Adószám: 18379280-1-04
Hatékonyságunk növelése érdekében előre is köszönjük!


Honlapkészítés